Hoe

Conceptontwikkeling
Vanaf het eerste gesprek denken wij zoveel mogelijk met u mee om projectanalyse, doelstellingen, uitgangspunten en randvoorwaarden te formuleren. In een proces van intensieve interactie met de opdrachtgever worden bestaande wensen en ideeën vertaald naar een gefundeerd conceptplan voor applicatieontwikkeling of voor uw grafische product.

Functioneel ontwerp
In deze fase vertalen we de uitgangspunten en concepten naar wensen en eisen, layouts en functionaliteiten. De wensen en eisen worden uitgewerkt en gestructureerd, zodat een samenhangend geheel ontstaat.

Ontwerp fase
Gebaseerd op het functioneel ontwerp en overige informatie maken we een grafisch ontwerp. Door middel van regelmatige terugkoppeling wordt het ontwerp aangescherpt aan wensen en eisen van de opdrachtgever en/of bestaande huisstijl-richtlijnen.

Bouw-fase
Als alle partijen tevreden zijn over het ontwerp beginnen we met de bouw van de applicatie of de voorbereiding van het drukwerk proces. Wij hanteren een periodieke terugkoppeling zodat u een vinger aan de pols kunt houden en niet voor verassingen komt te staan.

Test Fase en evaluatie
Na de oplevering van ieder product volgt een testperiode en een evaluatiemoment om onze producten en diensten nog verder aan te scherpen.

Partners

BESt Creatief werkt samen met diverse partners in de online en offline media. Wij zoeken daarbij bewust naar bedrijven die dezelfde doelen als BESt Creatief kunnen onderschrijven namelijk: flexibiliteit, creativiteit en professionaliteit. Betrouwbare partners die hun kwaliteiten bewezen hebben, partners waar we een hechte lange termijn relatie mee opbouwen.