Internet

Websites en applicaties

Een eenvoudige html website of een complexe database gestuurde internet applicatie? BESt Creatief kan het allemaal voor u verzorgen. Wij beschikken over kennis van en ervaring met het brede spectrum van internettechnologie zoals,  Html, CSS , JavaScript, PHP / MySQL, ASP/MsSQL en Flash/ Actionscript…

Professioneel webdesign en applicatieontwikkeling vragen om kennis van ontwerpmethodieken, de laatste internettechnologie en gebruiksvriendelijkheid. Of het nou gaat om een contactformulier of een uitgebreide ecommerce oplossing, BESt Creatief staat voor kwaliteit, creativiteit en functionaliteit. Onze werkwijze helpt daarbij om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Flashapplicaties

Met Flash is het mogelijk om interactieve interapplicaties te ontwikkelen, zoals websites, games, viral marketing campagnes, en animaties.

Banners

Banners (reclame-uitingen op internet) kunnen op verschillende manieren worden ontwikkeld en ingezet. Met banners kunt u gericht adverteren en is zeker voor branding ideaal. De creatie van banners wordt gedaan op basis van doelstellingen en doelgroep, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van interactieve mogelijkheden wanneer mogelijk. Wij kunnen verschillende typen banners ontwerpen zoals gif banners, (d)html banners, flash banners, pop-ups etc… Ook geven wij graag advies hoe en waar u de banners het beste kunt inzetten.

Content Management Systemen

Het actueel houden van uw website en toepassingen is een belangrijk aspect. Wij beheren graag uw website, maar misschien wilt u dit zelf doen. Dat kan met behulp van eenvoudige (of complexe) Content Management Systemen (CMS), waarmee u via een speciaal afgeschermd gedeelte bijvoorbeeld teksten en afbeeldingen op uw website beheert. Er zijn diverse open source systemen beschikbaar, maar wij kunnen ook een op maat gemaakt CMS voor u ontwikkelen.

 

Grafisch

Logo & Huisstijl

Het gezicht van uw organisatie. Herkenbaar en eenduidig, en natuurlijk passend bij uw onderneming.  Niet alleen moet er van tevoren heel goed nagedacht worden over het imago dat een organisatie wil verwerven met de huisstijl, ook moet deze goed geborgd worden binnen de organisatie, zodat het geen geheel eigen leven gaat leiden.

Gezien worden en worden gezien, daar draait het om als u een onderneming gaat starten en klanten wilt binnen halen. Hoe kunt u zich het beste presenteren? Welke kleuren stralen dat uit waar ik voor sta? Hoe kijkt een klant naar mij, hoe wil ik dat een klant naar mij kijkt. Misschien hebt u een heel mooi logo in uw hoofd of al op papier, maar heeft het bepaalde samenhang met mij en mijn bedrijf? Hoe kan ik mijn bedrijfsgevoel overbrengen door middel van een beeldmerk?

BESt Creatief  ontwerpt een aantrekkelijk maar bovenal passend logo voor uw organisatie en kan ook zorgdragen voor de ontwikkeling van een huisstijl die past bij uw organisatie en het imago dat u uit wilt dragen.

Reclame uitingen

Naast online reclame kunt u ook bij ons terecht voor het ontwerp van advertenties, reclameposters, billboards, flyers, brochures, etc.

Presentaties

BESt Creatief realiseert professionele, aantrekkelijk vormgegeven presentaties voor u. Onderscheidt u met een PowerPoint presentatie die er net even wat gelikter uitziet dan die van uw conculega of kies voor een Flash presentatie voorzien van animaties.

Drukwerkbemiddeling

BESt Creatief gaat veel verder dan alleen maar het vormgeven van uw drukwerk, wij zijn ook inzetbaar bij de uitvoering ervan. Door de uitgebreide samenwerking met verschillende drukkerijen, kan voor elke klant en elke opdracht de beste keuze gemaakt worden in de voor u noodzakelijke prijs-kwaliteit verhouding.